The Flash plugin is required to view this object.

För konsument

Efterfrågan på gotländsk mat ökar såväl på Gotland som på fastlandet. Gotländska råvaror och förädlade produkter bryter ständigt ny mark. Vi följer utvecklingen och är även med och driver den.

Saknar du gotländska produkter i ”din” butik? Ställ gärna frågor till butiken så kan dom ta in ”dina” produkter. Dessutom arbetar vi från Goda Gotland på att du ska hitta fler gotländska livsmedel i butikerna i Mälardalen. De goda, gotländska matvarorna hittar du dock på många platser redan idag. Titta under fliken för ”Gotlandsbutiker i Stockholm” så finner du exempel på butiker som jobbar lite extra för att lyfta gotländska smaker.

Vill du träffa gotländska producenter och matföretagare i Stockholm och i vissa fall på Gotland? Vi fortsätter att tillsammans med intresserade butiker arrangera minimarknader med försäljning av populära gotländska produkter. Vi tittar nu på vilka större aktiviteter som ska genomföras 2016. Ofta sker mindre aktiviteter i butik utan att vi hinner få in informationen här. Håll dig uppdaterad genom att följa vår facebook sida Goda Gotland.

 

Funderar du på att resa till Gotland? Gå in på Destination Gotlands hemsida – där finner du förutom själva båtbiljetterna även information om paketresor, boende och vad du kan göra på ön.

Välkommen hit!

Gotland Matlandet Huvudstad 2013