The Flash plugin is required to view this object.

För offentliga kök

För dig som är intresserad av gotländsk mat
Vi har som mål att öka andelen närproducerad mat i offentliga kök. Vi jobbar med att öka tillgängligheten av gotländsk mat för de offentliga köken.

Intresset för att köpa närproducerad mat, inklusive gotländsk, är stort, men samtidigt behöver beställningar och leveranser kunna skötas på ett smidigt sätt för att hålla arbetsbördan för kökspersonalen nere. De stora grossisterna har börjat lyssna på sina kunders intresse för närproducerat, även om arbetet går långsamt så går det framåt.

Är du nyfiken och vill veta mer om mat från Gotland, och hur du får tag i produkter,  kan du kontakta Susanne Welin-Berger på 0707-26 28 88 eller susanne@tryffelofsweden.se

Marknadsaktiviteter
Vi tittar på vilka större butiksaktiviteter som ska genomföras under 2017.  Ofta sker mindre aktiviteter i butik utan att vi hinner få in informationen här. Håll dig uppdaterad genom att följa vår facebook sida Goda Gotland.

Välkomna!

 

Funderar du på att resa till Gotland? Gå in på Destination Gotlands hemsida – där finner du förutom själva båtbiljetterna även information om paketresor, boende och vad du kan göra på ön. Välkommen hit!

 

 

Gotland Matlandet Huvudstad 2013