The Flash plugin is required to view this object.

Årsmöte 2020

Alla medlemmar i Gotland Regional matkultur hälsas hjärtligt välkomna till årsmöte i Goda Gotland. Restaurang- och livsmedelsprogrammet ordnar ny spännande mat som utvecklats i samarbete med Smakpanelen. Tomas Lundgren och Lars Magnus Lahne berättar om utvecklingsarbete som sker inom Smakpanelen. Vi håller årsstämma för Goda Gotland dvs Gotland Regional Matkultur ekonomisk förening. Medlemmar är välkomna att ta med sig gäster till mötet.

Kl 18.00 På Restaurang-och livsmedelsprogrammet i Visby. Tomas Lundgren presenterar skolans verksamhet och Goda Gotlands Smakpanel.

Kl 18.30 ca äter vi en buffé på i huvudsak ekologiska råvaror från Gotland. En härlig buffé som tillgodoser allas smaker. Föreningen bjuder två deltagare från varje medlemsföretag på. Resterande äter på egen bekostnad.

Kl 19.15 Efter maten startar årsstämman för Gotland regional matkultur. Sedan rapporterar och diskuterar vi i mån av tid om hur vi vill och kan utveckla föreningens arbete för att maximera medlemsnyttan. Vi har två projekt som rullar och allt ska ske närmaste året. Då är det viktigt att vi prioriterar rätt saker nu när vi har extra finansiering. Kom, umgås och utbyt erfarenheter med de andra som deltar.

För att kunna förboka mat och dryck behöver vi din anmälan senast måndag den 23 mars, men anmäl gärna så snart som möjligt om du kommer.

Maila anders.b.engstrom(at)outlook.com eller ring/sms:a tel 070-643 56 71.
Är du allergisk mot något i matväg meddela det!

Kan du inte komma till kl 18 går det bra att komma till maten eller kl 19.30 till mötesdelen. Tala bara om när du kommer.

Vill du bli medlem i Goda Gotland. Maila ansökan om att bli medlem till info(at)godagotland.se

Läs mer på www.godagotland.se och www.culinary-heritage.com som är vår internationella web-sida.

 Hjärtligt välkomna önskar Goda Gotlands styrelse
genom ordförande Anders Engström och sekreterare Susanne Welin-Berger

Träffen genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Gotland Matlandet Huvudstad 2013